Livrarea

Livrarea comenzilor se face pe tot teritoriul Romaniei, in decurs de 1-3 zile lucratoare de la procesarea comenzii, fara a depasi termenul maxim de 5 zile garantat de catre prestatorul nostru de servicii de curierat.

In perioada sarbatorilor legale si a reducerilor, exista posibilitatea sa intervina intarzieri, insa facem tot posibilul ca acestea sa nu afecteze termenul standard de livrare. De asemenea, conditiile meteorologice nefavorabile, accidentele, blocajele rutiere sau alte cazuri de forta majora pot produce intarzieri, independent de vointa noastra sau a societatii de curierat. In toate cazurile va stam la dispozitie pentru a va informa despre livrarea dumneavoastra si vom face tot posibilul ca aceasta sa se realizeze cat mai repede.

Comenzile preluate in zilele de sambata si duminica le vom procesa incepand cu ziua de luni, iar cele preluate in zilele legale libere, in prima zi lucratoare. De indata ce am expediat comanda, veti primi un e-mail cu numarul de urmarire al coletului.

In functie de disponibilitate, daca alegeti metoda de ridicare gratuita din Cluj-Napoca, exista posibilitatea ridicarii produselor si in zilele de sambata.

Optiuni de livrare

1. Ridicare gratuita din Cluj-Napoca, de la una dintre urmatoarele adrese:

 • Centrul Comercial CENTRAL, Str. Regele Ferdinand, nr. 22-26 (este necesara stabilirea unei zile si ore convenabile pentru ambele parti)
 • Farmacia VeroliStr. Louis Pasteur, nr. 75 (Luni-Vineri 8:00-20:00, Sambata 8:00-18:00)

Pentru a stabili locatia de ridicare, va rugam sa ne contactati prin e-mail la adresa [email protected] ori sa ne trimiteti un SMS/sa ne sunati la numarul 0746 807 417.

Plata se poate face doar online, cu cardul, in conditii de siguranta furnizate de procesatorul nostru de plati EuPlatesc.ro.

2. Livrare prin curier rapid:

 • Gratuit pentru comenzi mai mari de 250 lei
 • 21 lei, tarif unic national indiferent de km suplimentari, pentru comenzi mai mici de 250 lei
 • Plata se poate face online cu cardul sau numerar la livrare (ramburs).

3. Livrare in easybox (locker)

 • Gratuit indiferent de valoarea comenzii
 • Dupa adaugarea produselor in cos si selectarea metodei de livrare in easybox, puteti alege din lista punctul de livrare convenabil.
 • Cand comanda ajunge in locker, veti primi de la Sameday un e-mail si un SMS cu datele de acces. Din momentul primirii SMS-ului, aveti la  dispozitie 72 de ore pentru ridicarea coletului.
 • Lockerul este asigurat impotriva furtului, a spargerii, a vandalismului si supravegheat video 24/7.
 • Plata se poate face doar online, cu cardul.
RETURUL

Daca vi s-a livrat un alt produs decat cel comandat sau produsul prezinta defecte, va rugam sa ne contactati printr-un e-mail la adresa [email protected], pentru a remedia aceasta neplacere.

SC INOVART NATURA SRL va rambursa valoarea produselor achizitionate in cazul in care se constata defecte sau deteriorari.

Pentru alte situatii, avem rugamintea de a fi hotarat atunci cand realizati comanda, deoarece este vorba de produse cosmetice care au fost supuse unor analize si certificari specifice, conform legislatiei in vigoare. Astfel, pentru un posibil produs returnat, se poate intampla ca unii dintre parametrii testati sa fie influentati de o serie de factori cum ar fi: conditiile de pastrare, deschiderea lui, contaminarea cu microorganisme etc ce pot afecta siguranta produsului.

In cazul in care totusi decideti ca nu mai doriti sa incercati produsul respectiv, il puteti returna in termen de 7 zile de la primire. Aveti dreptul de a solicita returnarea sumei de bani sau schimbarea cu un alt produs. In ambele cazuri, valoarea in bani returnata sau produsul inlocuit se refera strict la costul produselor, taxele de transport fiind excluse. La retur sunt acceptate doar produsele care respecta urmatoarele conditii:

 • Sa fie in aceeasi stare in care au fost primite, sigilate, fara urme de deschidere, testare sau utilizare
 • Ambalajul sa fie in stare excelenta
 • Coletul sa fie ambalat corespunzator
 • Clientul sa poata prezenta dovada achizitiei (datele comenzii).

Adresa pentru retur este: INOVART NATURA SRL, Calea Manastur, nr. 76, bl. E2, sc. 2, ap. 44, Cluj-Napoca, jud. Cluj, cod postal 400658.

La primirea coletului, produsele vor fi verificate pentru a se constata daca indeplinesc conditiile mentionate mai sus. In caz contrar, coletul va fi refuzat.

TOP